Sheela raputas Ravi õrnalt

 Sügav kesköö vaikus. Kusagil kaugel koerte haukumise helid lõhkusid vaikust. Isegi sellises olukorras magasid kõik inimesed sügavat und.


Kui keegi oli ärkvel, oli see Sheela. Ta ei saanud magada isegi siis, kui oleks tahtnud. Ravi magas seal lähedal.


Sheela sai Ravi peale vihaseks, et ta sinna jäi. Ta oli ärkvel, kuid nad magasid voodipesuga. Sheela ja Ravi abiellumisest möödus 15 aastat. Ta oli saanud poja ja tütre emaks.


Mis olid päevad enne pulmi. Nad magasid külmadel talveöödel samas tekis, üksteise külge klammerdudes. Kellegi ees ei olnud hirmu, kedagi polnud öelda. Tõsi, tol ajal oli noortes südametes pinge.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/

Sheela oli siis Ravi kohta kuulnud, et kui ta poissmees oli, lobises ta sõpradega südaööni.


Siis avas Ravi ema iga päev ukse ja sõimas: "Igapäevane hiline tulek ei lase sul isegi magada. Abiellu kohe, siis teeb ukse lahti ainult sinu pere.Vastamise asemel oli Ravi tavatses ema naerdes kiusata.


Niipea, kui Sheela Raviga abiellus, katkes sõprus sõpradega. Öö saabudes tuli Ravi tema lähedale ja sai tema keha orjaks. Nagu keeris, kukuks see talle peale. Ta oli neil päevil ka lill. Aga pärast aastast abielu, kui sündis poeg, siis pinge kindlasti taandus.


Tasapisi see kehavenitus ei lõppenud, kuid mõttes oli kummaline hirm, et läheduses magavad lapsed võivad ärgata. Kui lapsed suureks kasvasid, hakkasid nad vanaema juures magama.



Ka praegu magavad lapsed vanaema juures, ometi pole Ravil enam samasugust tõmmet Sheela poole, mis varem. Oletame, et Ravi on vananemas, aga kui mehe vanus jõuab 40 aastani, siis teda vanaks ei nimetata.


Voodil lamades mõtles Sheela: "Sel ööl pole meie vahel kedagi, aga miks nende külg ei liigu? Ma nutan voodis pikali, aga need inimesed ei suuda mu soovi mõista.

Read more

https://escortsindwarkaa.in/
http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/

"Neil päevil, kui ma ei tahtnud, siis nad tegid seda jõuliselt. Tänapäeval pole meie mehe ja naise vahel müüri, aga miks me ei võiks läheneda?'


Sheela pole mitte ainult kuulanud, vaid ka näinud palju selliseid näiteid, et mees, kellelt naise soov ei täitu, siis too naine paneb teisele mehele nöörid külge ja sulatab need oma kaunite osadega. Miks siis Ravi sees olev mees on surnud?


Aga miks ei julge ka Sheela tema juurde minna? Miks ta nende voodisse ei astu? Mis on loor nende vahel, millest ta ei saa üle astuda?

Read more

http://mumbaimodels.org/
https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/


Siis otsustas Sheela midagi ja ta sisenes jõuga Ravi chadari. Mõne aja pärast läks tal soojaks, aga Ravi magas ikka veel hooletult. Ta on nii sügavas unes, et pole muret.


Sheela raputas Ravi õrnalt. Magamata unes ütles Ravi: "Sheela, palun laske mul magada."



"Ma ei saa magada," ütles Sheela kurtes.


"Lase mul magada. Ürita magada. Sa saad magada," ütles Ravi unepealt pomisedes ja pärast külili keeramist jäi ta uuesti magama.


Sheela püüdis neid äratada, kuid nad ei ärganud. Siis heitis Sheela vihasena voodisse pikali, kuid uni oli ta silmist kaugele läinud.


Sheela polnud hommikul ärganud, kui päike oli tõusnud. Ka ämm tundis hirmu. Ravi oli kõige närvilisem.

Read more

https://singledate.in/
https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/

Ema tuli Ravi juurde ja ütles: "Vaata Ravi, äi pole veel ärganud. Kas ta pole haigeks jäänud?"


Ravi tormas magamistoa poole. Nägin, et Sheela magas sügavalt. Ta raputas teda ja ütles: "Sheila, ärka üles."


„Ära lase mul magada, miks sa vaeva näed?” pomises Sheela unes.


Ravi vihastas ja valas talle klaasi vett näkku. Sheela tõusis paanikas püsti ja ütles vihaselt: "Miks sa ei lasknud mul magada? Ei maganud terve öö.Uni tuli kohe hommikul ja ärkasid.


"Vaata, kui hommik on?" ütles Ravi karjudes, siis silmi hõõrudes püsti tõustes ütles Sheela: "Sa ise magad nii, et isegi kui ärkad öösel, ei tõuse sa üles ega ärata mind. "ütles ta. Astus vannituppa. See ei olnud ühe öö asi. See oli peaaegu igaõhtune asi, aga miks ei olnud Ravil sama meeleolu nagu varem? Või täitis see tema südame? Samuti on kuulda, et mees, kelle süda on oma naisega täidetud, saab tema venitus teisele poole. Kuskil isegi Ravi… Ei, nende Ravi ei ole selline.



On kuulda, et Mahalle Jamna Prasadi naisel Madhuril on suhe oma naabri Aruniga. See sõna oli levinud üle kogu palee. Jamna Prasad teadis ka, kuid ta vaikis.


Öövaikus oli levinud. Ravi ja Sheela olid voodis. Tal oli lina seljas. Ravi ütles: "Mul on täna veidi külm."


„Aga ka selle külmaga magad pärast hobuste müüki, mitu korda ma sind äratan, ikka kus sa ärkad. Sellises olukorras, isegi kui varas siseneb, ei saa te teada. Miks sa nii sügavalt magad?


"Vanadus on nüüd tulemas, Sheela."


"Vanadus on tulemas või on teie mõtted nüüd minuga täidetud?"

Comments